Для продавців та виробників тютюнових і алкогольних виробів запровадили нові форми звітів

Для тернопільських підприємців затверджено нові форми звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та порядки їх заповнення.

Відповідно до вищезазначеного документа, суб’єкти господарювання усіх форм власності, які одержали ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, будуть подавати звіти №1-РА «Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі» та №1-РТ «Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у роздрібній мережі» до органів ДФС за основним місцем обліку суб’єкта господарювання до 10 числа місяця, що настає за звітним. Перший звітний місяць – квітень 2016 р. Термін подання звіту - 10 травня 2016 р.(із врахуванням святкового дня – 09 травня 2016 р.).

У разі неподання чи несвоєчасного подання звіту або подання звіту з недостовірними відомостями, відповідно до ст.17 Закону України від 19.12.1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» до суб'єктів господарювання будуть застосовуватись фінансові санкції у вигляді штрафів у розмірі 17000 гривень.

Детальніше проконсультуватись можна у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 та за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Вибір читачів за тиждень

Відео