Учасники відомого тернопільського гурту взяли участь у фотосесії з безпритульними тваринами (фото)

«Дружба не має породи», - стверджує молодий талановитий фотограф Анастасія Стандрет.
Цього разу на запрошення центру допомоги безпритульним тваринам «Вірні друзі» люб’язно відгукнулись хлопці з відомого гурту «Тріода». 


Фотосесія відбувалась у парку Національного відродження. 
Усі чотирилапі фотомоделі – звичайні собаки без елітного родоводу, але з великим серцем, сповненим любов’ю та відданістю.



Усі собачки-фотомоделі зараз щасливі, бо мають дім та люблячих господарів. Та історія кожної з цих собачок має сумний початок. Джек разом зі своїми братиками та сестричками був залишений напризволяще посеред парку. Шер, маленька і налякана, була знайдена біля церкви в ценрі міста. Лінда у тримісячному віці була викинута під двері продуктового магазину. П’ятимісячна Діна потрапила під колеса автомобіля на центральному ринку.



Люсю продавали як карликового пінчера. На щастя, її купили люди, які не розчарувались і не викинули її на вулицю, як це часто буває в подібних випадках. Циган немало часу прожив на вулиці та знає усі «принади» такого життя, побував під колесами автомобіля, отримав важкі травми задніх лап, в результаті чого шкутильгає досі. 



Андрій Гамбаль, Володя Рибак та Андрій Липко брали участь не в одній фотосесії. Проте фотографуватись в настільки сумбурних умовах не доводилось, зізнаються хлопці. На завершення Андрій, Володя та Андрій зізнались, що отримали масу позитивних емоцій, зарядились потужною енергетикою чотирилапих та однозначно переконались, що дружба не має породи.

Вибір читачів за тиждень

Відео