У компанії «Агропродсервіс» до Великодніх свят буде завершено будівництво

Потреба у будівництві нової трансформаторної підстанції викликана спорудженням на головному підприємстві ряду виробничих об’єктів, зокрема цеху із переробки сої. На перспективу істотно збільшаться потужності елеватора в Настасові. А отже, відчутно зростуть навантаження на діючу трансформаторну підстанцію.

Тому керівництво компанії у минулому році ухвалило рішення про будівництво ще однієї трансформаторної підстанції типу КТПММ-1000. Завчасно виготовлено всю проектно-технічну документацію, проведено її експертизу, отримано дозволи на початок робіт,повідомляє agroprodservice.

Нова трансформаторна підстанція на сьогодні уже практично готова. На ній вмонтовано 1000-кіловатний трансформатор, вимикачі навантаження і вакуумні. Встановлено трансформатори струму і напруги, систему обліку електроенергії. Підстанція укомплектована автоматичними вимикачами на 630 ампер і 0,4 кіловольта.

З понеділка розпочнеться будівництво повітряної лінії електропередач на 10 кіловольт. Встановлять залізобетонні опори і десятикіловольтні роз’єднувачі. Отже, робиться все, щоб до Великодніх свят об’єкт був зданий у експлуатацію.

Вибір читачів за тиждень

Відео