Поліції Тернополя дали гроші на бензин і ремонт машин

Підвищення рівня інформованості тернополян про зміни законодавства щодо нових взаємовідносин громадян і працівників поліції – такого результату очікують у Тернополі.

Забезпечити це повинне виконання комплексної програми профілактики і протидії злочинності «Безпечне місто» 2016 рік. Зміни до цього документу внесли на останній сесії міської ради. Відтак суми, заплановані на головні потреби правоохоронців, дещо змінилися (див. таблицю унизу – прим.).

Доповідав із цього питання начальник Тернопільського відділу поліції Степан Савка. Слід додати, що у міській раді мають чимало претензій до роботи його підлеглих. Наприклад, і депутати, і звичайні тернополяни нарікають на те, що правоохоронці не можуть впоратися зі «стихійною торгівлею» в обласному центрі.

Нагадаємо, «Терен» докладно писав про програму підтримки поліції, ухвалену у березні 2016 р. (читайте про це ТУТприм.). Тоді йшлося, на комплексну програму профілактики і протидії злочинності «Безпечне місто» потрібно аж 2 мільйони 350 тисяч гривень. Очевидно, потреби поліцейських відтоді дещо змінилися або у раді вирішили трохи зекономити.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото із відкритих джерел

Перелік заходів програми

Термін виконання заходу

Виконавці

Орієнтовний обсяг фінансування (у тис. грн)

Покращити  забезпечення Тернопільського відділу поліції:
а) паливно-мастильними матеріалами;
б) комунікаційним обладнанням автотранспорту відеореєстраторами та системами GPRS;
в) матеріально-технічне оснащення автотранспорту, автозапчастинами і ремонтом всіх автомобілів

Протягом року

Тернопіль-ський  відділ поліції

 

 

 

900 (так і було)

 

200 (було - 500 тис. грн)

 

300 (було - 200 тис. грн)

 

Вибір читачів за тиждень

Відео