Студента, який загинув у каньйоні в Кам’янець-Подільському, ховатимуть на Тернопільщині

Юнака, який помер після падіння у Смотрицькому каньйоні, що в Камянець-Подільському, ховатимуть у його рідній Мельнице-Подільській.

   Дев’ятнадцятирічний студент минулих вихідних зірвався з урвища каньйону у Кам’янець-Подільському і загинув. В обідню пору його хоронитимуть на Тернопільщині, де він народився.

   Про це телефоном кореспонденту «ТЕРЕНу» сказала Олена Опалюк - секретар економічного факультету Подільського державного аграрно-технічного університету, де вчився юнак.

- Про трагедію ми дізналися у неділю, коли сталося непоправне.  Наш студент Микола Вчерашнюк під час відвідин Смотрицького каньйону зірвався із урвища і від отриманих травм помер. З ним було ще п’ятеро хлопців. Він збирав хмиз для вогнища, послизнувся і зірвався униз. Микола був спокійним, сумлінним студентом, найкращі оцінки мав із фізичної культури та інформатики. У нашому виші вчиться і його брат – Володимир. Зараз готуємо бус, в якому його одногрупники та викладачі поїдуть на Тернопільщину, де в селищі міського типу Мельниця-Подільська відбудеться похорон Миколи, - розповіла Олена Опалюк.

    Як повідомили кореспондента «ТЕРЕНу» в Кам’янець-Подільському відділі поліції ГУ НП Хмельницької області, ознак насильницької смерті на тілі студента не було виявлено, лише травми від падіння.

Орест Сарматський

                                                          

Вибір читачів за тиждень

Відео