В Тернополі стартувала «Школа педагогів нової інформації»

Проект «Школа педагогів нової інформації» відкрили семінаром з інформаційно-комп’ютерних технологій 26 квітня у Галицькому коледжі.

Ініціатором проекту став Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу за сприяння управління освіти та науки Тернопільської міської ради.

- Захід носить формат презентації нової методичної структури. Ми розглядатимемо питання, що стосуються національної освіти, але у форматі інформаційно-комунікаційних технологій. Ми вибрали Галицький коледж, тому що у них сильна база спеціалістів, - каже Галина Ливинюк, директор Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.

В рамках школи планують три роки підряд проводити семінари з інформаційно-комп’ютерних технологій, де будуть присутні директори усіх шкіл та їх заступники.

- Вчитель повинен не тільки навчати, а й вчитись сам. Зараз в час розвитку інформаційних технологій, нам як наставникам майбутнього покоління, необхідно перш за все розвиватись та вивчати ці технології, щоб мати що передавати наступникам, - зазначає Ольга Похиляк, начальник управління освіти та науки Тернопільської міської ради.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео