Тернопільська молодіжна міська рада провела чергове засідання

26 квітня відбулося засідання молодіжної міської ради, на якому молодіжні комісії мали змогу обговорити та запропонувати шляхи вирішення внутрішніх проблем роботи ради, обговорити програми фінансування, а також прозвітувати про виконану публічну роботу з часів попередньої сесії.

Зокрема, члени молодіжної міської ради прийняли рішення щодо проведення і втілення в життя нових проектів, одним з яких є проект соціального спрямування, що не потребує окремих фінансових затрат – це проект спрямований на людей з фізичними вадами, обмеженим пересуванням, на матерів з колясками, а також на велосипедистів. Йшла мова про розробку інтерактивної карти вулиць міста, де немає велосипедних доріжок, але є бордюри, на яких не складно пересуватися на інвалідному візку, велосипеді чи з дитячою коляскою.

Довідка:

ММР при Тернопільській міській раді є консультативно-дорадчим органом Тернопільської міської ради та її виконавчого комітету з питань молодіжної політики. Ціль та мета ММР сприяти взаємодії міської ради, виконавчих органів та молоді нашого міста: обговорювати важливі питання, забезпечувати зваженість та узгодженість дій у вирішенні цих питань, а також впливати на рішення місцевої влади, які стосуються усіх сфер життя молоді та суспільства в Тернополі.

До ММР входять депутати віком від 14 до 35 років які є представниками молодіжних громадських організацій (один представник від однієї ГО), студенти, делеговані Студрадами ВНЗ, а також троє учнів, делеговані учнівським парламентом міста «Наснага».

Анна КРАВЕЦЬ

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео