На Тернопільщині запрацює ще одна радіостанція

Цілий місяць, з 10 серпня до 10 вересня 2016 року, діятиме колективна радіостанція Бережанської станції юних техніків, присвячена 100-річчю бою січових стрільців на горі Лисоня.

«Радіостанція буде працювати спеціальним позивним сигналом приуроченим до цієї дати: EM100BL – Євген Марія 100 Бережани Лисоня», - повідомили у відділі освіти, молоді та спорту  Бережанської міської ради, пишуть berezhany.

Кожному, з ким відбудеться радіозв’язок, розкажуть про події сторічної давності, що відбувалися на Лисоні. Окрім того, випустять спеціальну QSL картку, яку одержить кожен, хто вийде на зв'язок.

Вже отримано ліцензію-дозвіл від Українського державного центру радіочастот (УДЦР) на роботу колективної радіостанції Бережанської станції юних техніків - спеціальним позивним сигналом (СПС) – призначеним для використання під час заходів присвячених відзначенню 100-річчя боїв Українських січових стрільців на горі Лисоня.

- Робота радіостанції Лисоня-100 – це не тільки пам'ять про полеглих в боях за Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ, але й та невелика частка, яку працівники СЮТу вносять в утвердження нашої держави у світовому товаристві, - зазначив Ігор Грицишин, керівник гуртка СЮТ.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео