Сутичка між двома тернополянами

Нещодавно на гуртовні «Галант» трапився інцидент, про який пишуть в усіх місцевих виданнях – ДТП та бійка між керівником Логістичного центру Тарасом Германом та одним із представників «Правого Сектору» Олегом Селецьким.

Ми раніше повідомляли про цю ситуацію ТУТ.

Факт побиття волонтера внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією «хуліганство».

Сам Олег Селецький стверджує, що він приїхав по печиво. А зіткнення трапилось через те, що Тарас виїхав до нього на зустріч. І через це трапився конфлікт.

- Щодо штирів на машині, то у мене вони вже давно, - каже Олег. – а на допит мене поки що не викликали.

- Працівники Тернопільського міського відділу поліції намагаються вручити повістку підозрюваному у скоєнні хуліганських дій на гуртовні «Галант». І через засоби масової інформації запрошують Олега Селецького з’явитися з приводу цього інциденту на допит та надання добровільних пояснень до слідчого, - про це розповів Сергій Крета, начальник сектора зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Повістку правоохоронцям вручити не вдалося

З офіційних джерел редакції «Терену» стало відомо, що на цю особу на території нашої області заведено ще дві кримінальні справи, одна з яких – це «люстрація суддів» у Кременці. Слідство по цій справі проходить у Збаразькому суді.

Щодо НВР «Правий Сектор» Тернопільщини, то лідер цього руху відмовився коментувати даний випадок, оскільки це конфлікт особистого характеру і між двома окремими людьми, а не організаціями.

Анна КРАВЕЦЬ

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео