На Тернопільщині – уже 23 мільйонери

23-є громадян Тернопільщини вже задекларували доходи - понад 1 млн грн. Загалом вони отримали 38 млн. 61 тис. грн.

Нагадаємо, деклараційна кампанія розпочалася 1 січня 2016 року і триватиме до 1 травня (усе про тонкощі деклараційної кампанії-2016 «Терен» писав ТУТприм.).

- Мільйонери Тернопільщини сплатять до бюджету 1 млн. 798 тис. грн податку на доходи фізичних осіб і 227 тисяч військового збору, - каже начальник Головного управління Державної Фіскальної Служби (ДФС) у Тернопільській області Ігор Комендат.

У Головному управлінні ДФС нагадують: кампанія декларування вийшла на фінішну пряму. Залишилися лічені дні для того, щоб відзвітувати про свої доходи. Усім громадянам, які отримували доходи від двох і більше податкових агентів, спадок, іноземні доходи тощо, необхідно звернутися до податкової інспекції за місцем реєстрації особисто або електронною поштою (за наявності ключа електронного цифрового підпису) до 4 травня 2016 року.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото із відкритих джерел

Довідка. За період деклараційної кампанії-2015 громадяни подали 8320 декларацій про майновий стан і доходи за 2014 рік. Торік на Тернопільщині був 21 офіційний мільйонер. Цим громадянам нарахували податкових зобов’язань на суму 2 млн. 650,74 тис. грн.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео