Аферисти телефонують від імені працівників податкової у Тернополі

Керівництво Головного управління ДФС у Тернопільській області, відділ внутрішньої безпеки Головного управління ДФС в області, доводить додаткову інформацію до широкого кола громадськості Тернопільщини та суб’єктів господарської діяльності області щодо спроб шахраїв-аферистів злочинним шляхом заволодіти матеріальними цінностями у вигляді грошових коштів.

Проведеними заходами встановлено, що дзвінки з номера: 066-052-70-23, від імені так званих «службових осіб Головного управління в області чи їх довірених осіб», для виманювання грошей, здійснювались та здійснюються з виправної колонії № 38, котра знаходиться на тимчасово непідконтрольній території України (зокрема, смт. Ленінське, Свердловського району, Луганської області).

Вкотре нагадуємо, що службові особи Головного управління ДФС у Тернопільській області, його територіальних органів і Тернопільської митниці ДФС жодних вказівок збирати гроші від свого чи від імені довірених осіб не давали й давати не можуть.

Отож, наполегливо радимо бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям.

При виявленні випадків шахрайства слід негайно звертатись до місцевих органів Національної поліції, а також повідомляти у Головне управління ДФС в області за номерами телефону: (0352) 43-46-45, 43-04-16 (факс), 43-46-38, 098-992-42-82 або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки за адресою: Тернопіль, вул. Білецька, 1.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео