Тернопільські працівники поліції охорони дарували Великодні гостинці

Декілька років поспіль працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області піклуються про дітей із особливими потребами Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру. Традиційно, в переддень Великодня правоохоронці завітали до підшефних із основним атрибутом свята – пасочками.

- Вже доброю традицією стало відвідування нашого закладу шефами з Управління поліції охорони. Як завжди, шефи приїхали зі смачними подарунками. Це велика радість для діток, вони завжди раді бачити офіцерів у формі та вірять у їх відкриті помисли й безкорисну підтримку. Висловлюю щиру вдячність за подарунки керівництву за те, що ви переймаєтеся долею наших вихованців, - каже директор Ірина Король.

Працівники поліції охорони приготували пасочку для кожної дитини, начальник відділу УПО Тернопільської області Оксана Сторощук привітала дітей з Великодніми святами, побажали їм здоров'я, успіхів та світлого майбутнього.

Управління поліції охорони в Тернопільській області бажає всім гарного настрою напередодні Великодніх днів. Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Світлого Великодня!

Повідомляє npu.gov.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео