Два мільони за два роки «Автомайдан Тернопіль» завіз у зону АТО (фото)

За два роки «Автомайдан Тернопіль» здійснив 33 поїздки в зону АТО, та зараз виїхали у черговий тур, щоб привезти нашим захисникам великодні смаколики. 

-Дороги – це просто жах. Особливо якщо попадаєш в дощ.Колеса, які  були круглими - стають квадратними. Дороги там дуже розбиті і сенсу їх ремонтувати зараз немає. А на передовій,  в основному польовими дорогами добираємось, бувало, що і бампер залишали і інші частини машини, - розповідає Дмитро Гайдуцький, голова ГО «Автомайдан Тернопіль».

За словами Дмитра, найнеобхідніше зараз  в зоні АТО з побутових речей, це взуття. Тож,  волонтери намагаються допомагати із кросівками та прорезиненим взуттям.

-Був навіть випадок, коли ми були в черговій поїздці, і проходить молодий вояка в тапочках, ми в нього запитали за взуття, а він каже, що воно лежить сушиться, напластоване. А раптом війна, бій, а я буду знищувати бєрци по болоті. Тож, ми йому дали хороші, якісні кросівки, - розповідає Дмитро Гайдуцький.

Також, голова ГО «Автомайдан Тернопіль» зазначив, що нещодавно вони робили звіт за два роки існування і підрахували, що близько 2-х млн. грн. активістами «Автомайдану» було завезено на схід.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео