Проблему пайовиків «Набережного кварталу» у Тернополі можна вирішити

Міська влада Тернополя впевнена, що масштабну будівельну аферу в Тернополі, яка мала всі шанси повторити сумно звісну аферу забудовника Зеновія Щепанівського, вдалося зупинити. На думку посадовців, є реальний шлях вирішення проблеми обдурених тернополян, які вклали кошти в майбутню новобудову.

Йдеться про відому фірму «Набережний квартал» та 48 пайовиків, які свого часу "купилися" на обіцянки придбання дешевого житла на вулиці Микулинецькій. Тепер на місті будівництва забиті лише палі і вже тривалий час жодних будівельних робіт не проводять. Відтак пайовики “Набережного кварталу” опинилися в складній ситуації: гроші віддали, квартир ще немає, а саме будівництво завмерло. 

Спробу вирішити проблеми пайовиків проявив міський голова Тернополя Сергій Надал. Він повідомив, що провів переговори з тернопільськими будівельниками, які погодилися виділити ошуканим пайовикам «Набережного кварталу» квартири, але в своїх будинках.

«Будівельники погодилися виконати мою головну умову – квартири тернополяни зможуть отримати за цінами, які їм обіцяли у «Набережному кварталі», - зазначив Сергій Надал.

Підсумовуючи, Сергій Надал закликав тернополян бути обережними під час купівлі житла, яке тільки планують зводити.

Вибір читачів за тиждень

Відео