У Бучачі на автодорозі загинув чоловік

Тридцятого травня о 19:15 в Бучацьке відділення поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про аварію з потерпілими на трасі "Бучач-Тернопіль", поблизу села Зелена.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля "Рено-Преміум 385", житель Хмельницького, на автодорозі Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

В результаті такого маневру водій загинув на місці автопригоди. Пасажир отримав травми та забійні рани, але від меддопомоги відмовився. Триває слідство.

На Борщівщині у аварії травми отримало двоє пасажирів. На об'їзній дорозі райцентру водій автомобіля "Опель Астра" не впорався з керуванням та, злетівши в кювет, врізався в бетонний стовп. В результаті - двох пасажирів з струсом головного мозку, переломами та вивихами госпіталізували до лікарні. Керував транспортом дев'ятнадцятилітній житель Борщівського району.

З переломом плечової кістки, з закритою черепно-мозковою травмою та забійними ранами ліктьового суглобу в лікарню Кременця потрапила неповнолітня мешканка села Лідихів. Дівчину збив автомобіль "ОпельВектра". Сімнадцятилітня потерпіла раптово вибігла на проїжджу частину дороги. Дівчину госпіталізували до реанімаційного відділення.

Під колесами "ВАЗу" опинився житель села Голігради Заліщицького району. За попередньою інформацією, чоловік у стані алкогольного сп'яніння лежав у траві на узбіччі проїжджої частини. Водій легківки його одразу не помітив. Потерпілого доправили до лікарні, а після огляду відпустили.

До травматологічного відділення Тернопільської райлікарні із струсом головного мозку та забоями носа потрапив житель села Підгороднє. Травми чоловік отримав в результаті ДТП на вулиці Живова. Відповідно до заходів, проведених слідчо-оперативною групою та патрульними поліцейськими стало відомо, що близько 8:30 на нерегульованому пішохідному переході в районі перехрестя Живова-Шептицького водій автомобіля "Фольксваген ЛТ" буксирував автівку "Форд Транзит". Проте не пропустив пішохода і останній, перечепившись через трос, упав на асфальт.

По усіх ДТП триває слідство.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео