У Тернополі ще є гаряча вода

Тернопляни наразі ще можуть користуватись гарячою водою. Таку послугу наразі отримують тільки мешканці Харкова, Львова, Києва та Хмельницького. Проте, через дії уряду без гарячої води скоро може залишитися і Тернопіль.

–   Сьогодні існує загроза, що «Нафтогаз» за квітень може виставити рахунки підприємству КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», яке надає послуги централізованого постачання гарячої води, у 2-2,5 рази більші. Якщо підприємство не зможе розрахуватися із боргом, то існують ризики примусового припинення постачання газу нашому підприємству. Сьогодні ми маємо чимало попереджень від «Нафтогазу», проте ми продовжуємо подавати гарячу воду, – розповів Сергій Надал.

Борг «Тернопільміськтеплокомуненерго» сьогодні становить понад 50 мільйонів гривень. Ця заборгованість спричинена рядом факторів, зокрема тим, що у квітні 2015 року змінився тариф на теплопостачання.

Підприємство у 2015 році скоротило чимало працівників, проте це не допомогло вирішити проблему. Сьогодні знов існують ризики виникнення заборгованості по зарплаті працівникам, адже усі кошти підприємства одразу вилучаються як оплата за газ та електроенергію.

Повідомляє elekt.org.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео