Для бережанських студентів в «Агропродсервісі» провели практичний спецкурс (фото)

Вивчити новітню стратегію управління сучасним підприємством мали нагоду студенти Бережанського агротехнічного інституту в компанії «Агропродсервіс» 14 квітня.

Подібні стажування, виробничу практику та спецкурси для вихованців вищих і середніх навчальних закладів Тернопілля та інших міст Західної України проходять у компанії щороку.

Заняття по окремих темах для 25 студентів Бережанського інституту провели заступник директора ПАП «Агропродсервіс» Петро Воробець, головний технолог свинарської галузі компанії Войцех Бонковскі, садовод Руслан Кремпович, інші керівники та провідні спеціалісти. Вони надали детальний аналіз управлінських і виробничих практик агропідприємства, а також змоделювали можливості підвищення ефективності бізнесу в цілому.

- Заняття відбувались у нестандартній формі, - розповідає заступник декана факультету економіки та природокористування Галина Христенко. – Завдяки цьому студенти більш детально вивчили такі поняття, як фінансування бізнесу та маркетинг продукції. Потреба у таких додаткових заняттях є очевидною, адже це своєрідна фахова підтримка молодим спеціалістам.

Двері «Агропродсервісу» завжди залишатимуть відчиненими для студентської молоді, наголосив генеральний директор компанії Іван Чайківський.

- Ми готові розкривати інновації виробництва, ділитись новітніми технологіями і прогресивними методами праці, - зазначив Іван Чайківський. - Студенти швидко набувають практичного досвіду. А нам потрібні кваліфіковані працівники. Тому кращих із них ми у майбутньому запрошуємо на роботу  в різні структурні підрозділи корпорації.

За інформацією Agroprodservice

 

Вибір читачів за тиждень

Відео