Тернопіль готується до святкування дня Матері

До дня Матері тернополянок запрошують відвідати кілька цікавих заходів, семінарів та лекцій.

В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сім'ї. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина — матір. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі. Саме мама та батько, завжди боролися за духовне збереження своїх дітей, щоб вони пам'ятали свою національну спадщину і походження.
День Матері відзначають другої неділі травня, який вважається місяцем Пречистої Діви Марії. Цього року свято припадає на 8 травня. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва та допомоги.

Організатори Дня Матері : Проект ТБФ «Карітас»-Школа щасливого материнства св.Анни mamusi.org.ua, Консультаційний центр за життя «Колиска життя»noabort.te.ua , кращий тернопільський форум Сімейка forum.mamusi.org.ua,

За сприяння: ГО «Центр щасливого Батьківства та Материнства», Архикатедрального Собору УГКЦ, ГПГВ "Мамине тепло", сольова кімната "Казка маленького гномика".

За підтримки: УХ- радіо, радіо Світанок, Тернопільської обласної телерадіокомпанії, ІНТБ, ТОВ "Радіо-ТОН", тернопільські експрес-новини Терен, тернопільської щотижневої газети «У кожен дім», RIA, 20 хвилин, Моя газета, Свобода, інтернет-видання Погляд, Доба, газети Вільне життя, Тернопіль Вечірній, порталу новин like.te.ua, valova.te.uа, dity.te.ua.

Тернополян чекають:
- 08.05 о 13.30- частування матусь солодощами в Архикатедральному Соборі УГКЦ, за участі волонтерів Консультаційного центру за життя «Колиска життя», та Школи щасливого материнства св.Анни;

Протягом тижня долучайтесь до лекцій в Школі материнства:

- 06.05 о 12 год. – тренінг для вагітних та усіх бажаючих матусь та бабусь на тему: "Де живуть щасливі діти?", у Школі щасливого материнства св.Анни, вул.Федьковича, 16, 63 каб. Спікер: Людмила Богуцька, психолог.

- 10.05 о 16 год. Лекція 
- 17.05 о 16 год. - Семінар на тему: Грудне вигодування - найкращий початок, лектор: Ліля Гавриляк, онлайн-школа для мами Стукіт серця.

Обіцяють цікаве спілкування, приємні зустрічі та обмін материнським досвідом.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео