У подружжя на Тернопільщині невідомі вкрали 16 тисяч гривень

Майже 16 тисяч гривень втратило подружжя з села Кошляки Підволочиського району. У крадіжці правоохоронці підозрюють двох невідомих молодиків, які напередодні ходили селом та скуповували старовинні годинники і акумулятори.

Двоє незнайомців, як стверджують сусіди, заходили й на господарку  до потерпілих. Господарів вдома у той час не було. І хоч помешкання власники зачинили, ключі, у старий метод, залишили в незамкненому підсобному приміщенні. Цим і скористалися зловмисники.

Гроші, як розповідають потерпілі, лежали в гаманцях у шафі на полиці. Однак, коли 29 квітня жінка хотіла взяти зі сховку  готівку, виявила лише два пусті гаманці. Про крадіжку повідомила правоохоронців. Зловмисників розшукують.

До слова, минулого тижня від двох схожих зловмисників потерпіло подружжя з Борщівщини. У них невідомі викрали з будинку золото та готівку. Ключі від хати господарі зберігали під гіпсовою фігурою біля дверей.

Правоохоронці застерігають краян: не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях, надійно замикайте двері. Та найголовніше - не довіряйте незнайомцям! Остерігайтесь чужинців, що стукають у двері під приводом продати чи купити товар, не вірте у  слова про страшні родинні пороби та не приставайте на пропозиції зняти закляття, а особливо на готівці чи золоті! Спроваджуйте якнайшвидше таких непроханих осіб подалі від помешкання, а про підозрілих краще одразу повідомити правоохоронцям. Проявляйте пильність та будьте розсудливими!

Сектор комунікації головного управління національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео