Після стажування – на постійну роботу

Практично кожна людина іноді бажає щось змінити у своєму житті, а частіше виникає нагальна необхідність набуття чи поновлення набутих професійних знань та навичок. І тут на допомогу може прийти служба зайнятості, що організовує стажування безробітних на конкретних робочих місцях.

Наприклад, фахівці Лановецького районного центру зайнятості охопили з початку року таким видом підвищення кваліфікації ­­шість осіб зі статусом безробітного. Зокрема, нещодавно на замовлення місцевого приватного підприємця Любові Ковальчук було організовано навчання двох безробітних за професіями продавець продовольчих та продавець непродовольчих товарів. Вони мають можливість адаптуватися на робочих місцях, вивчити специфіку торгівлі у даного підприємця. І найголовніше – після стажування отримати постійну роботу.

До речі, ця бізнес-леді користується такою послугою служби зайнятості щодо підготовки фахівців не вперше. Раніше на базі магазину непродовольчих товарів, що в Ланівцях, у неї уже стажувалась одна безробітна.

На фото: безробітна-стажист Вікторія Кутрань (справа) обслуговує покупця.

Вибір читачів за тиждень

Відео