Тернопільських студентів запрошують за кордон

Міжнародна програма стажувань «Global Citizen» від ГО «AIESEC» пропонує студентам «файного» міста на 6-8 тижнів поїхати за програмою обміну за кордон.

Тернопільські студенти мають змогу поїхати за кордон  за допомогою міжнародної програми стажувань. За словами голови тернопільського осередку «AIESEC» Христини Тригуб, мета стажувань – підвищити рівень володіння англійською мовою та вдосконалити професійні навички.

- Є можливість поїхати за кордон і представляти свою культуру, там, де ти собі обиреш, починаючи від найближчих країн-сусідів. Це і Польща, Румунія, Болгарія, Сербія та інші навколо, - каже Христина Тригуб.

Міжнародна програма стажувань «Global Citizen» передбачає участь у соціальних проектах «AIESEC» або інших громадських організаціях. Тривалість програми: 6 – 8 тижнів.

- Програма вихідних стажувань «Global Citizen» спрямована на те, щоб познайомити людей. Зараз в нас трошки такий складний час в світі, і якщо люди познайомляться між собою, то, може, не будуть воювати. Саме це є основною ціллю організації, - розповідає Христина.

Усі охочі можуть взяти участь у програмі зареєструвавшись на офіційному сайті ГО «AIESEC».

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото з відкритих джерел 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео