Тернополян безкоштовно навчать рахувати гроші

З 15 травня 2016 р. в інформаційному центрі “Вікно в Америку для майбутніх лідерів” розпочинається новий курс — Курс фінансової грамотності. Його модератором буде досвідчений фінансист Тетяна Романовська.

Курс є українсько-англійським, українські пояснення і англійські терміни. Він буде складатися з 8 занять. Курс розрахований для людей з рівнем англійської не нижче Pre-Intermidiate (нижче середнього).

- Якщо у вас весь час не вистачає грошей, ваші витрати зростають, а доходи не збільшуються, якщо у вас є заощадження, і ви шукаєте способів як їх примножити, то цей курс для вас — розказує Тетяна Романовська.

- Ми поговоримо про гроші, для чого вони потрібні, про персональні витрати, надходження, про банківські продукти (кредити, депозити), про страхування, власну фінансову безпеку, а також про бюджет — продовжує Тетяна Романовська. - Успіху вам та ефективного вивчення!

Керівник інформаційного центру Оксана Гуменюк додає: “Запрошуємо всіх бажаючих - і молодь, і дорослих, і працюючих, які хочуть покращити свої знання з фінансової грамотності та вдосконалити англійську мову. Курс є безкоштовним”.

За деталями звертайтесь youthlib_woa@ukr.net

Реєстрація є обов'язковою за посиланням.

Зустрічі відбуватимуться щонеділі о 14:00 за адресою м. Тернопіль вул. Нечая, 29, Тернопільська обласна бібліотека для молоді, 2 поверх.

Вибір читачів за тиждень

Відео