Неповнолітній викрав з дачі мотокосу

Із заявою про крадіжку звернулася в Козівське відділення поліції мешканка Тернополя. Жінка заявила, що в її господарську будівлю, розташовану в селі Яструбове Козівського району, зірвавши навісний замок, проникли невідомі. З приміщення щезла мотокоса “Вайпер”.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події встановила, що до крадіжки причетний неповнолітній місцевий мешканець, повідомляє «Досьє 102».

За словами начальника Козівського відділення поліції Михайла Швайки, сімнадцятилітній юнак у злочині зізнався. Раніше у поле зору правоохоронців він не потрапляв.

Хлопець знав, що будинок, який знаходиться неподалік його житла, жінка використовує, як дачу і приїздить рідко. Третього травня він заліз в підсобне приміщення та викрав мотокосу. Приготував ще й магнітофонні колонки, але винести їх не встиг. Вкрадену косу заховав на горищі, аби потім продати.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Правоохоронці перевіряють юнака на причетність до інших правопорушень. Триває слідство.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео