Військовослужбовці Тернопільського гарнізону завітали в гості до ветеранів Другої світової війни (фоторепортаж)

Військовослужбовці Тернопільського гарнізону 8 травня, у День пам’яті і примирення, відвідали ветеранів Другої світової війни, які через свій поважний вік або хворобу вже не в силі прийти на Пагорб Слави та зустрітися зі своїми бойовими побратимами. 

До героїв-визволителів завітали заступник Тернопільського обласного військового комісара підполковник Андрій Миськів та старший офіцер групи по роботі з особовим складом та громадськістю облвійськкомату майор Олена Величанська. Офіцери української армії привітали ветеранів з наступаючим днем Перемоги над нацизмом, побажали їм міцного здоров'я та вручили подарунки.

Заступник Тернопільського обласного військового комісара нагадав ветеранам, що вони завжди можуть звертатися у військкомат за допомогою.

-Ми схиляємо голови перед пам'яттю мужніх синів і доньок нашої Батьківщини, які віддали своє життя за священну справу захисту рідної землі. Ми шануємо ветеранів війни та праці, які здобули для нас Перемогу, – зазначив підполковник Андрій Миськів.

Старший офіцер облвійськкомату майор Олена Величанська, котра є учасником АТО, наголосила, що військовий комісаріат готовий розподілити путівки ветеранам Другої світової війни для санаторно-курортного лікування в санаторіях Міноборони та закупити, у межах виділених асигнувань, путівки в інші санаторії й лікувально-профілактичні заклади.

Василь ЛАБАЙ

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео