700 гривень заплатила за довіру (відео)

До Тернопільського відділу поліції звернувся менеджер одного з торгових закладів обласного центру і повідомив про те, що двоє невідомих жінок, зловживаючи довірою касира, заволоділи грошовими коштами в розмірі 700 гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, пообідньої пори до торгового закладу зайшли дві жінки. Попросили в касира пачку цигарок і простягнули в якості оплати п’ятсот гривень. Здавалося б, нічого незвичайного. Та, отримавши решту, зловмисниці розіграли справжнісінький театр: то просили повернути їм п’ятисотку, а взамін давали дрібніші купюри, то знову і знову перераховували решту, словом, декілька хвилин колотнечі біля каси і продавець уже не пам’ятала скільки грошей віддала і хто кому що винен. А пройдисвітки чітко контролювали ситуацію, бо в певний момент спритно покинули крамницю.  

Перевіривши наявність коштів у касі, касирка недорахувалося семисот гривень, до того ж неоплаченим залишився товар, який взяли невідомі.

Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи, аби встановити осіб підозрюваних. За допомогою звертаються і до громадян, якщо ви впізнали даних осіб, або маєте інформацію про їхнє місце перебування, телефонуйте у Тернополі 27-11-70 або 102.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео