Міжкультурний вечір у Тернополі зблизив студентів з різних куточків світу (фото)

Активістами громадської організації «Генерація змін» було організовано неординарний захід - «Mix of cultures», який провели 7 травня в Тернополі.

До участі в цьому заході зголосилося близько 60 осіб, які представляли 14 країн: Пакистан, Марокко, Нігерія, Намібія, Гана, Індія, Ірак, Замбія, Німеччина, Туреччина, Кот-д'Івуар, Конго, США та Україна."ТЕРЕН" писав про це ТУТ.

- Метою цього заходу було дізнатись більше про різні країни і культури, сприяти руйнуванню стереотипів і бар'єрів в спілкуванні між молодими людьми з різних країн, - розповіла Ірина Богачук, президент організації. - Ідея цього заходу народилась задовго до його проведення. Міжкультурний вечір – це лише перший етап цього проекту. В наших планах є проведення фестивалю «Mix of cultures» у центрі нашого міста, який буде набагато масштабніший. На фестиваль плануємо запросити молодь з різних країн. Також ми надіємось, що такі заходи дадуть змогу всім нам ставати дружнішими та толерантнішими один до одного. Адже незважаючи на те, що всі ми різні, перш за все, ми всі – люди!

Молоді люди на міжкультурному заході демонстрували національний одяг, виступали з цікавими презентаціями. Вечір був сповнений позитиву: лунали співи, проводили вікторини і робили сюрпризи один одному.

Анна КРАВЕЦЬ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео