Ще одну екскурсію для бажаючих більше дізнатися про сучасні форми господарювання на селі провели в компанії "Агропродсервіс"

Навчально-ознайомча екскурсія відбулася за ініціативи та за сприянням заступника директора підприємства Петра Воробця.

Студенти академічних груп МПЗ і МПЕД та викладачі кафедри менеджменту біоресурсів і природокористування факультету аграрної економіки і менеджменту ТНЕУ відвідали молодий яблуневий сад підприємства, насіннєву лабораторію, ознайомилися з роботою елеватора, тваринницьких комплексів та машинно-тракторного парку.

Екскурсія на підприємство стала важливим елементом професійної підготовки майбутніх фахівців із менеджменту і правового забезпечення агропромислового виробництва та менеджерів із природокористування і економіки довкілля.

П. Воробець розповів не лише про технологічні особливості роботи підприємства, але й про структуру менеджменту, історію розвитку та соціальні ініціативи компанії  «Агропродсервіс». Завершилась екскурсія невеликою поїздкою селом Настасів, де студенти та викладачі на власні очі переконалися у значенні соціальної відповідальності  агропромислових підприємств для розвитку сільських територій.



Для довідки: Компанія «Агропродсервіс» є лідером аграрної галузі Тернопільського регіону. Починаючи із 1999 року керівнику підприємства І.А. Чайківському вдалося створити ефективну вертикально-інтегровану компанію нового типу, яка вдало поєднує у своїй роботі передові технології рослинництва, тваринництва, переробної промисловості із високим професіоналізмом персоналу. В результаті, на сьогодні земельний банк  «Агропродсервісу» перевищив 40 тис. га, потужність елеваторів склала 172 тис. тонн одночасного зберігання зерна, чисельність поголів’я свиней – понад 115 тис. голів. Далеко за межі Тернопільської області відома діяльність підприємства у сфері насінництва, кормовиробництва і свинарства.

Вибір читачів за тиждень

Відео