Сьогодні у Тернополі відбудеться свято сім'ї

Фестиваль сімейних цінностей “ZAVTRAfest” відбудеться у Тернополі 15 травня. Проводять його у рамках відзначення в місті Тижня подружжя. Розпочнеться захід із ходи міцних сімей. Родини збиратимуться на Театральному майдані і звідти о 14.00 рушать до літньої естради у парку імені Тараса Шевченка. Саме там працюватимуть різні локації фестивалю.

На сцені літньої естради о 15.00 міський голова вручить відзнаки багатодітним сім’ям. Після цього розпочнеться святковий концерт з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Паралельно з концертом в парку проходитимуть дитячі забави: чемпіонат з гри в класики, перегони для “повзунців”, “гаряча бараболька”, майстер-класи, танці, боді-арт,повідомляє zz.te.ua.

Для молоді на острівку закоханих працюватиме відкритий університет –  це цікаві та практичні лекції під відкритим небом від справжніх гуру в питаннях любові та подружнього життя. О 15.00 розпочнеться лекція на тему “Любов це…”. Що таке любов і яка вона буває розповість талановитий фізик, дослідник Біблії, громадський діяч Андрій Стець. О 16.00 активісти руху “Подружні зустрічі” проведуть інтерактивні тренінги про те, як будувати діалог у подружжі. О 17.00 – лекція відомого психотерапевта, учасниці Всесвітньої Асоціації Позитивної психотерапії, голови ГО «Центр щасливого Батьківства та Материнства» Марії Хомів “SPA. Як спасти стосунки та зробити їх ще кращими?”. О 18.20 – отець Мирон Сачик, голова Комісії у справах родини Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ розкаже, як і де зустріти Бога у подружжі.

Надвечір гостей фестивалю очікує вечірня музична сцена. На ній виступатимуть “Фа-Мажор”, “Сержант Блюз”, “Новимний кудень”, “Bugs Bunny”. Молодіжний вечірній концерт стартує о 19.00 і триватиме до темна. Окрім того, тернополяни та гості міста на заході зможуть придбати ручні вироби і смаколики на ярмарку, який діятиме на центральній алеї у парку Шевченка.

Ольга ТРАЧ

Вибір читачів за тиждень

Відео