Жорстоке вбивство на Тернопільщині

Поліцейські звертаються до водіїв, які могли бачити автомобіль загиблого, надати відео з реєстраторів.

Правоохоронці виявили в лісосмузі неподалік автодороги, яка веде до Хмельницького, машину зниклого таксиста, а в поле знайшли його тіло. Численні колото-різані рани на тілі і зв'язані руки свідчили про насильницьку смерть безвісти зниклого, повідомляє прес-службі Національної поліції в Тернопільській області.

Напередодні в поліцію із заявою про зникнення 28-річного сина звернувся житель обласного центру. За словами батька, 10 травня на власному автомобілі син поїхав з центрального автовокзалу Тернополя, на зв'язок виходив близько 22-ї години, а далі його місцезнаходження невідоме.

Слідчо-опеатівніми заходами правоохоронці встановили, що молодий чоловік, підробляючи таксистом, на автовокзалі в Тернополі, отримав замовлення від двох невідомих пасажирів. За словами очевидців таксі попрямувало в райцентр Шумськ. Поліцейські ретельно обстежили всі автодороги, що ведуть в район.

Правоохоронці почали кримінальне провадження за ст.115 (умисне вбивство) КК України. Тіло убитого Тернополя перебувало вже на території Хмельницької області, тому розслідування згідно кримінального провадження за статтею 115 КК (умисне вбивство) почали хмельницькі правоохоронці. Тернопільські поліцейські також активно працюють над розкриттям злочину, відпрацьовують відеофіксацію на АЗС, придорожні кафе та інші заклади, поруч з якими імовірно могли проїжджати розшукувані. Також встановлюються можливі канали збуту викрадених речей загиблого таксиста – весільного кільця, барсетки з документами і грошима, техпаспорту на транспортний засіб, мобільного телефону.

Поліцейські звертаються з проханням до водіїв, які в зазначений час рухалися по маршруту Тернопіль-Кременець-Шумськ, і які могли бачити автомобіль загиблого, надати відео з реєстраторів.

Всіх небайдужих, які володіють будь-якою інформацією про дану подію, або про осіб, які можуть бути причетні до тяжкого злочину, поліцейські просять телефонувати за номерами в Тернополі (код 0352) 27-11-70, 27-12-58, у Шумську (код 258) 2-12-45 067 471 66 23 або 102 у будь-який підрозділ поліції.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео