ФК «Тернопіль» не зміг втримати перемогу - 1:1

У домашньому матчі проти краматорського "Авангарду" тернопільським футболістам не вдалось втримати перемогу наприкінці матчу. Аж на 86 хвилині суперник зумів закотити м'яча в наші ворота.​

Перший тайм тернополяни провели зразково-показово. Надійна гра в обороні і постійне тримання у напрузі захисників та воротаря гостей. У стартовий відрізок часу не погані моменти були у Вечурка (двічі) та Шевчука. Але справді гольовим епізод був ближче до середини тайму. Комбінацію за участю Миколи Вечурка, Василя Чорного та Андрія Шевчука завершував останній, але зі зручної позиції, перебуваючи у центральній зоні атаки, нападник поцілив у стійку від якого м’яч вийшов за межі поля. Та все ж тернополяни наприкінці тайму таки дотиснули суперника. Правий півзахисник ФК «Тернопіль» Сергій Полянчук на класі зумів переграти опонента і зробив навісну передачу. На неї уже чекав Тарас Кривий, котрий виборов м’яча в оборонця «Авангарду» і пробив точно попри самісіньку стійку – 1:0. 

А на старті другого таймі муніципали повинні були подвоювати перевагу. Проте далася взнаки «свіжість» команд. Більше фізичних сил залишалося в гостей, які в другій половині другого тайму створили ряд гострий атак. Зокрема, в одному з епізодів їх гол відмінив суддя, зафіксувавши положення поза грою.

А на 86-тій хвилині прогалиною у центрі оборони тернополян скористався Сергій Козаченко, котрий у цьому матчі з’явився на полі з лавки запасних. Партнери по команді вивели форварда віч-на-віч з тернопільським воротарем і той елегантно перекинув шкіряного через Сергія Чернобая, який далеко покинув ворота – 1:1.

Прес-служба ФК "Тернопіль"

Вибір читачів за тиждень

Відео