Тернополянки штурмують солярії

У тернопільських косметичних салонах – справжній бум. І не лише на зачіски і стрижки, манікюр і педікюр, що зумовлено настанням теплої пори. Тернополянки почали частіше відвідувати солярії. Адже середина весни, одягу все менше, а після зими шкіра виглядає, як декому здається, «безбарвно». Та й, зрештою, настав і період весіль. Наречені хочуть виглядати красиво.

«Сходити в солярій перед початком літа варто не лише для краси, але й для користі», – розповідає консультант одного з тернопільських косметичних салонів Ірина, – Невелика доза ультрафіолету навесні захистить шкіру від майбутніх сонячних опіків.і підготує її до жаркої пори, коли сонце більш агресивне».

Вчені вважають, що ультрафіолетові промені сприяють виділенню клітинами організму гормону. На відміну від сонячних променів, ультрафіолет не так шкідливий. Проте, перед відвідуванням солярію, обов’язково слід проконсультуватися у косметолога. Середній графік відвідування солярію має скласти 4-5 процедур тривалістю по 10 хвилин. Від УФ-променів варто захистити волосся. Після сеансу бажано користуватися зволожуючими косметичними засобами. Який вибрати солярій: вертикальний чи горизонтальний, – вирішувати вам. У наш час великою популярністю користуються вертикальні солярії, тому що у них потужніші лампи і сильніший обдув.

Солярій протипоказаний людям з особливо чутливою шкірою, тим, що страждають різними шкірними захворюваннями, схильності до онкологічних недуг та в кого на тілі велика кількість родимок, пише сайт tenews.te.ua.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео