Чиновник, якого "відмазував" нардеп Побер, звільнився сам

Після публікації на сайті "ТЕРЕН" статті "Пожежна команда Побера справилась на "відмінно" ,ситуація з поверненням чиновника-хабарника на роботу набула неабиякого розголосу.

Навіть прокуратура відреагувала повідомленням про те, що начальнику управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області повідомлено про підозру за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди). А у Тернопільському міськрайонному суді перебуває на розгляді клопотання, внесене прокуратурою області, щодо відсторонення посадовця від виконання службових обов’язків.

Як вдалося дізнатися "Терену" від працівників інспекції, начальник, якого звинувачують в отриманні хабара та який днями повернувся на роботу, таки написав заяву на звільнення.

Виконуючим обов’язки керівника інспекції на даний час є заступник керівника Мельник Павло Петрович.

Нагадаємо, як повідомляє низка місцевих ЗМІ, чиновником-хапугою виявився Андрій Плевачук, якого з народним депутатом Ігорем Побером пов’язує партія Віталія Кличка "УДАР", в якій Плевачук очолював Кременецьке відділення.

В разі доведення вини, чиновнику загрожує від 8 до12 років реального ув’язнення та конфіскації майна.

Вибір читачів за тиждень

Відео