ГО Молодь-ДІЄ запрошує молодь на шосту Школу журналістики. Триває останній тиждень реєстрації.

До Школи журналістики Молодь-ДІЄ як місто Рівне так і вся країна бачили багато подібних проектів. Мета Школи дуже проста - зібрати під одним дахом молодих, активних людей та досвідчених журналістів, щоб поділитися знаннями, навичками та секретами професії.

Чому майбутньому журналісту варто пройти саме Школу від Молодь-ДІЄ?

  1. Це вже шоста Школа, організатори напрацювали ефективну взаємодію учасників та тренерів - інформація подається швидко, концентровано, нічого зайвого.
  2. Учасники Школи можуть відразу попрацювати в сфері журналістики, спробувати себе. Після кожної Школи були випускники, які й зараз працюють журналістами.
  3. На Школі завжди панує доброзичлива атмосфера, за два тренінги учасники знайомляться настільки близько, що уже з нетерпінням чекають конференції випускників.
  4. Випускники Школи отримують шанс приєднатися до організації Молодь-ДІЄ та згодом втілити власні проекти за допомогою досвідченіших членів ГО.
  5. Організатори запрошують не нудних лекторів-теоретиків, а живих практиків, тому на Школі весело, легко і завжди є час поєднати приємне з корисним.
  6. Школа - безкоштовна!

Всі, хто ще не встиг зареєструватися, можуть перейти і заповнити анкету на Школу журналістики Молодь-ДІЄ 6.0 за цим посиланням.

Деталі - на сайті Школи журналістики.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео