Пенсіонерка з Гусятинщини хотіла придбати куртку за сто гривень, а втратила десять тисяч

Багатьом жителям Тернопілля відома ситуація, коли селом ходять чужинці й від хати до хати пропонують свій крам: мед, свічки, ікони, халати. Поліцейські застерігають краян нічого у таких мандрівних продавців не купувати, та й до хати їх узагалі краще не впускати. Бо більшість них є звичайнісінькими злодіями та шахраями.

Від таких зловмисників днями потерпіла пенсіонерка з Гусятинщини. Двоє невідомих чоловік продавали куртку. За свій крам хотіли усього сто гривень. Спокусившись на ціну жінка приміряла верхній одяг, а відтак й погодилася придбати. Дала чужинцям сто гривень, але ті купюру брати відмовилися, мовляв та уже стара. Господиня простягнула їм ще один грошовий папірець, однак і його чоловіки забракували. Зрештою потерпіла витягнула із сховку десять тисяч гривень й запропонувала продавцям обрати купюру, яка їм підійде.

Отямилася старенька тоді, коли за лиходіями уже і слід простиг. У руках тримала сто гривневу купюру, але ні куртки, ні її заощаджень ніде не було.

Поліцейським потерпіла описала кривдників як смаглявих молодих чоловіків до 30 років. Є підозри, що вони могли пересуватися селом на авто.

Пошуки зловмисників тривають. А тим часом правоохоронці закликають краян бути обережними.

 Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео