В Теребовлі школярі змагались у дворовому футболі

 Фінальні змагання серед школярів з дворового футболу провели у спортивному залі міського стадіону міста Теребовлі Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Теребовлянським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». У змаганнях взяли участь команди із сіл Ласківці, Струсів, Лошнів, Острівець, Теребовлянської ЗОШ №2, Теребовлянського навчально-виховного комплексу.

Усі команди-переможниці попередніх змагань виборювали право захищати честь своїх територій у фінальних змаганнях, а здобути перемогу було нелегко, тому що у попередніх змаганнях за це впродовж місяця змагались аж 16 команд.

Розпочались довгождані фінальні старти. Гравці у своїх підгрупах самовіддано боролись за призові місця цілий день та справді виявляли непохитну волю до перемоги. Ось, нарешті, визначились переможці та призери змагань. Перше місце виборола згуртована команда села Лошнів, друге місце здобув колектив Теребовлянської ЗОШ № 2, третє місце посіла команда села Ласківці.

Команди-переможці та  команди-призери змагань нагороджені грамотами та медалями Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Повідомляє Тернопільська ОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео