Тернопільських підприємців та управлінців кличуть на навчання до Громадської Школи Бізнесу

Нові учасники програми МВА Executive Management розпочнуть навчання з модуля «Менеджмент змін та організаційний дизайн». Навчання проводитиме експерт Елізабет Альдер (Австрія) 27-29 травня 2016 року. Записатися на програму можна після попередньої консультації до 24 травня включно.

На програму запрошують власників малого і середнього бізнесу, топ-менеджерів та управлінців. Навчання поводять у форматі модулів (1 модуль – 3 повні робочі дні). Окрім менеджменту змін, у програмі МВА – операційний менеджмент, управління персоналом, бухгалтерський облік, підприємницьке право, стратегія та концепція бізнесу тощо.

За словами учасників Школи, які вже відвідували модуль з Елізабет Альдер, менеджмент змін – це ідеальний початок ґрунтовного бізнес-навчання. З відгуків після модуля:

«У кожній компанії постійно відбуваються зміни. Для того, щоб кожну з них використати з користю для власного бізнесу, спершу слід самому власнику вивчити і випробувати власні манери поведінки зі змінами».

«Під час модуля ми отримали чіткий план дій при впровадженні будь-яких необхідних змін».

«Я зрозумів, що зміни, у першу чергу, відбуваються у нашому сприйнятті. Їх можна планувати, обговорювати і, що головне, впроваджувати тільки в команді».

Для того, щоб отримати сертифікат МВА кожен учасник повинен пройти 15 обов’язкових модулів. Після завершення навчання кожен отримує дипломи МВА від Громадської Школи Бізнесу та York University, підтверджений International Accreditation Organization.  

Місце проведення: м. Тернопіль, вул. С.Бандери, 50

Деталі модуля за посиланням: http://goo.gl/LqBroI  

Вибір читачів за тиждень

Відео