Тернопільський депутат оголосив місцеве керівництво поліції в розшук?

Депутат Тернопільської міської ради Олег Нитка через мережу "Фейсбук" розшукує начальника Тернопільського відділу поліції ГУНП полковника поліції Савку Степана Степановича.

"Шановний Степан Степанович звертаюсь до Вас через Facebook, бо інакшого способу поспілкуватися з Вами немає жодної можливості. На численні телефонні дзвінки Ви не відповідаєте (хоча мій номер телефону записали собі під час сесії міської ради)", - йдеться в повідомленні.

Депутат просить, щоб йому відповіли на його депутатські запити, які він направляв ще наприкінці року.

"Про обидва випадки ігнорування працівниками поліції депутатських запитів я Вам повідомив ще на сесії міської ради. Де Ви, таким серйозним, навіть грізним тоном сказали:" Я у всьому розберусь." Потім дали свій номер телефону і сказали:" Телефонуйте, не встидайтесь, при першій потребі, а з цими справами завтра розберемось". Ну, думаю, все в порядку, чоловік серйозний, у всьому розбереться, але вже задасть всім жару... Нажаль те завтра досі не настало", - іронізує Олег Нитка.

За словами депутата, він не залишить бездіяльність поліції поза увагою і з нетерпінням чекає "наступного разу коли на сесії Ви звітуватимете про кількісні і якісні показники роботи підпорядкованої Вам служби".

"Від себе хочу "подякувати" Вам за докладені титанічні зусилля і "пророблену" роботу ... Дуже не хочеться думати, що зміна назви з Міліції на Поліцію зовсім не вплинула на суть". - завершив Олег Нитка.

Вибір читачів за тиждень

Відео