У Бережанах ніяк не можуть обрати директора місцевого інституту

Відбулися вибори директора Бережанського агротехнічного Інституту.

Відбулася  конференція трудового колективу на заміщення посади директора  Бережанського агротехнічного інституту.

Загальна кількість обраних учасників конференції склала 151 особу, з них 113 наукових, науково-педагогічних і педагогічних працівників, 23 студенти та 15 осіб допоміжного й іншого персоналу. Присутніх на конференції було 146 осіб, повідомляють «Бережани та Бережанщина».  

Кадровою комісією університету до участі у конкурсі допущені такі претенденти: Олег Павлів, Степанія Білик, Василь Павліський, Іван Логуш, Мирон Жибак, Микола Клендій, але у процесі підготовки конференції трудового колективу два претенденти Мирон Жибак та Микола Клендій за власним бажанням зняли свої кандидатури з конкурсу. 

Усі претенденти звернулися до учасників зібрання  та представили власні програми розвитку інституту. 

За результатами таємного голосування кандидатуру Степанії Білик своїми голосами підтримала 61 особа з числа присутніх (41,8 %), Івана Логуша– 4 особи (2,7 %),  Олега Павліва – 11 осіб (7,5 %) і Василя Павліського – 67 осіб (45,9 %). 

Оскільки жоден з претендентів не набрав 50 і більше відсотків голосів, збори трудового колективу Бережанського агротехнічного інституту, згідно з «Порядком проведення конкурсу на заміщення посад декана факультету, директора інституту, керівника відокремленого підрозділу університету», рекомендували для обрання вченою радою університету на посаду директора кандидатури професора, доктора технічних наук Василя Павліського та доцента, кандидата технічних наук Степанію Білик.

Тепер слово – за вченою радою.

Петро Овчарик

Фото: «Бережани та Бережанщина»                                                         

 

Вибір читачів за тиждень

Відео