У магазинах на Тернопільщині хамлять покупцям

У соціальній мережі facebook, Світлана Ткачук, жителька міста Кременець, що на Тернопільщині повідомляє, про хамовите ставлення працівників магазину "Клякса", який знаходиться у місті.

Ось що вона пише:

"Випадок у магазині "Клякса "! Зайшла вчора  після обіду купити дещо з матеріалів. Зустріла трьох своїх студенток, які фарби вибирали. Попросили мене їм допомогти... На вітрині з акриловими фарбами декілька тубів, у яких ціна суттєво відрізняється від інших - на одних 18,5 грн, на інщих -- 5 грн!!! Порадила дівчатам уточнити ціну на касі, бо ж дуже дивна вона, здалось -- опечатка. Аж тут з протилежного кінця залу почувся крик.....!!!! Особа без жодних розпізнавальних знаків працівника магазину --- без бейжу, без фірмової форми, тільки ідіотський фіолетовий колір волосся, грубо виразилася, що вона "тут працює, а ви їй заважаєте"!!!!!!!!! Це ж дійсно, як можна працювати, коли лазять тут всякі, товар руками своїми беруть!!!????
Беру з вітрини декілька тубів з дивними цінами, йду до каси. Нагадую, на фарбах ЦІННИКИ 5 грн і 18,5 грн. На касі пробивають чек з ціною 62,9 за 1 тубу!!!!! Показую цінник "Бо не встигли поміняти" --- не дуже привітно відповіли за касою. Це ж дійсно, як можна змінити цінники, коли працювати заважають!!!????
Кременчани, будьте людяними, не ходіть у "Кляксу", НЕ ЗАВАЖАЙТЕ ЛЮДЯМ ПРАЦЮВАТИ!!!!!!!!
НЕ ПІДТРИМУЙМО ХАМСТВО ФІНАНСОВО!!!! В нас у місті є інші магазини, де можна канцтовари придбати."

Даний випадок у магазині трапляється не в перше, зазначають кременчани у соціальній мережі.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео