В Тернополі затримали сутенершу з Запоріжжя

У Тернополі мешканка Запоріжжя організувала надання сексуальних послуг за гроші «у повному циклі виробництва» — від пошуку клієнтів до розподілу заробленого між проститутками.

Впродовж листопада 2015 року – травня 2016 року підозрювана виступила посередником при здійсненні розпусних дій на території Тернополя.

Зокрема, вона через Інтернет підшуковувала учасників для розпусних дій, приймала замовлення від клієнтів щодо надання платних послуг сексуального характеру та при необхідності організовувала транспортування осіб, які надавали сексуальні послуги.

На 31-річну мешканку Запоріжжя у Тернополі працювало четверо дівчат. Усі – не місцеві. Її землячка, киянка, полтавчанка та жителька Кіровоградщини пропонували чоловікам  сексуальні втіхи за доволі велику, як для нашого регіону ціну. Година у товаристві заїжджої проститутки вартувала тисячу двісті гривень. Але це ще не всі витрати. Клієнт також оплачував оренду місця сексуальних пропозицій – кімнату готелю, сауну, чи квартиру. Серед бажаючих скористатися послугами легкодоступних жінок були переважно чоловіки зі статусом, або ж іноземці.

Адміністратор - так називала свою сутенерську діяльність запоріжанка. Вона забирала половину того, що заробляли її «підлеглі». До слова, жінка заміжня, виховує двох дітей. Чоловік теж переконаний, що його дружина обіймає «посаду» адміністратора, щоправда, не відає деталей її «посадових обов’язків».

Підозрювану поліцейські доправили до Тернополя. Наразі вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочато за частиною другою статті 303 Кримінального кодексу України. Якщо вину «посередниці» буде доведено, то, їй загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

На «підлеглих» зловмисниці поліцейські вкотре склали адміністративні протоколи за зайняття проституцією (стаття 181 КУАП) і випровадили з міста.

Вибір читачів за тиждень

Відео