Де тернополяни можуть вигідно купити іноземну валюту?

Курс долара та євро цього тижня значних коливань на фоні української гривні не зазнав. Хоч Національний банк зміцнив гривню на 8 копійок, придбавши 24 травня майже 57 мільйонів доларів, на українців ці скупі кроки ніяк не вплинуть.

Адже якщо офіційно долар коштує на 8 копійок дешевше ніж 23 травня, купівля 25,09, а продаж – 25.15, то в усіх приватних банках чи навіть у міняйлів на ринку курс різниться навіть на 30 коп.Отже, в середньому придбати долар у банках Тернополя коштує 25 грн. 20 коп., тоді як продати американську валюту можна 25.00 грн. Євро 24 травня коштує в середньому 27.50, а продають євровалюту за 28 грн. 50 коп, пише Галас

Та схоже, що старе правило «у міняйлів дорожче», принаймні на тернопільському центральному ринку не діє. Чи то через можливість поміняти валюту конфіденційно, не називаючи жодних даних, як у банку, або ж через інші причини, тернопільські валютчики продають та купують валюту за невигідним для тих, хто хоче продати валюту, курсом. Адже поміняти долар на гривні міняйли пропонують за курсом 24.90, а продають 1 долар 25 грн. 10 коп.

 
     

Вибір читачів за тиждень

Відео