Тернопільських митців, скульпторів, дизайнерів чекають у «Бункермузі» та «Козі»

Ти створюєш арт-об’єкти, інсталяції, скульптури? Ти архітектор, дизайнер, займаєшся стріт-артом чи просто маєш ідеї, як можна креативно перетворювати простір? Мистецьке об’єднання «Коза» дозволить тобі втілити їх та реалізувати свій талант!

У вашому розпорядженні два демократичні, незаконсервовані арт-майданчики: італійський дворик галереї сучасного мистецтва «Бункермуз» і територія арт-бару «Коза» у м. Тернопіль. 

Минулоріч «Бункермуз» проводив перший подібний конкурс скульптур та інсталяцій, переможцями якого стали Олег Філевич, Мата Кибо та Олег Семців. З того часу в дворику галереї також оселилися скульптури американця Ліланда Біті. 

Бар «Коза» – це клондайк творчих людей та результатів їх творче-діяльності. Для нас свої об’єкти створювали відомий стріт-арт художник Гам Лет (Харків), ландшафтний дизайнер Олег Божко (Алчевськ) спільно з поетом Сергієм Жаданом, ілюстратор та DJ Тарас Бріль (Taz), формація ZSUF та багато інших.

Заповнюйте анкету http://goo.gl/forms/sOgJ5H8FoPX451gd2 та надсилайте опис проекту, ескіз чи фото готових робіт на скриньку bunkermuz@gmail.com(в темі листа вкажіть – «конкурс»). Результати конкурсу буде оголошено 20 червня 2016.

Дедлайн подачі заявки - 15 червня 2016 р. Організатори обіцяють експонування скульптур/інсталяцій на 3 місяці та медіа-підтримку їх авторів, покриття витрат на транспортування об’єктів. Авторів інших проектів (графіті тощо) забезпечать матеріалами для їх реалізації та PR.

Щоб краще відчути атмосферу і ритм закладів, якщо ви досі тут не бували, рекомендуємо відвідати інтернет-сторінки: http://vk.com/bunkermuz


Коза:
http://koza.te.ua/
http://vk.com/koza_ternopil

Контактний телефон: 096 36422 17

Вибір читачів за тиждень

Відео