Волонтери моляться з хворими Тернопільської 2 лікарні

Вже півтора року щодня у робочі дні тижня волонтери парафії святої великомучениці Теклі, що у Тернополі, моляться разом з хворими шести відділів Тернопільської міської лікарні №2.

«Своє служіння проводимо з благословення пароха о. Андрія Дахима та з дозволу головного лікаря Віктора Кміти, - повідомляє керівник групи волонтерів Ольга Славська. - Найперше, молимося за ситуацію, яку маємо в нашій державі, заступаємося за всіх воїнів, військових капеланів та військових лікарів та просимо, якщо на це є воля Божа, щоби Господь зупинив війну та кровопролиття на Сході України».

«Також молимося за всіх хворих, яких Господь посилає нам у кожному відділі, за всіх медичних працівників Тернопільської лікарні №2 та за тих, хто ще не пізнав Божої Любові, - продовжує Ольга Славська. - Приємно, коли окрім хворих з нами моляться і медсестри та санітарки в окремих відділах. Відчуваємо тоді особливу єдність та надзвичайну силу молитви. Ми не просто молимось з хворими, але Господь дає нам в руки потужну духовну зброю – вервиці, які даруємо хворим безкоштовно».

За час служіння волонтери роздали вже близько двох тисяч вервиць.

Вибір читачів за тиждень

Відео