На Тернопільщині відібрали членів комісій для проведення атестації особового складу поліції області

Співбесіда з кандидатами у члени атестаційних комісій відбулася у четвер, 26 травня в Головному управлінні Національної поліції Тернопільської області. Її провели радники міністра внутрішніх справ України Іван Варченко та Віктор Чалаван, представник центру рекрутингу Олена Дятлова, працівник департаменту кадрового забезпечення Нацполіції України Сергій Комісаренко, тимчасово виконуючий обов'язки начальника ГУНП в області Олександр Богомол та керівник управління кадрового забезпечення Василь Крайник.

Вони відбирали представників з числа громадських активістів, організацій та представників засобів масової інформації, які атестуватимуть працівників поліції Тернопільської області.

Проводити відбір правоохоронців виявили бажання близько півсотні кандидатів, але члени комісії, поспілкувавшись з кожним окремо, відібрали лише 24 претендентів, п'ятеро з яких зарахували до резерву. Шестеро активістів краю поїдуть до Києва для атестації керівного складу поліції Тернопільщини.

За словами Івана Варченка, у ході розмови вони намагалися за короткий час зрозуміти мотиви кандидатів, їх наміри та прагнення, оскільки саме цим людям доведеться нести відповідальність за подальшу долю не одного правоохоронця під час атестації особового складу.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео