Перед приватизацією «Тернопільобленерго» серйозно «потрусять» американські аудитори

Перш ніж ВАТ «Тернопільобленерго» передадуть у приватну власність, підприємство проінспектує міжнародна аудиторська компанія «Deloitte Consulting Overseas Projects LLC» (США). Про це повідомили в Тернопільській ОДА.

Очільник краю вважає, що після проведення в області Міжнародного інвестиційного форуму, слід очікувати певного пожвавлення з боку представників бізнесу та іноземних партнерів. Однак, навіть при цьому, на його переконання, пріоритетом повинні залишатися інтереси жителів Тернопільщини.

«Впровадження нових проектів, логічно передбачатиме приватизацію певних об’єктів, виділення земельних ділянок тощо. Але дуже важливо, щоб будь-яка приватизація в Тернопільській області проводилася максимально прозоро. Крім того, обов’язковою умовою в цьому процесі є дотримання діючого законодавства», - наголосив Степан Барна.

Довідково.

«Deloitte Consulting» - це бренд, що об'єднує десятки тисяч фахівців високого рівня. Усі вони працюють у незалежних фірмах і забезпечують надання послуг в сфері аудиту, управлінського та фінансового консалтингу, управління ризиками, оподаткування й супутніх послуг. Кожна фірма, що входить до складу об’єднання, надає послуги в межах певного географічного регіону. При цьому провадження такої діяльності в обов’язковому порядку відбувається відповідно до законодавства й нормативно-правових актів, що регулюють професійну діяльність на території тієї чи іншої країни або регіону. 

Вибір читачів за тиждень

Відео