Тернополянку вдруге обдурили шахраї

Вдруге стала жертвою шахраїв вісімдесятиоднорічна тернополянка. Метод, за яким працювали зловмисники, один і той самий. Вночі зателефонували до пенсіонерки і повідомили, що родич в поліції, а за його визволення потрібні гроші.

Правоохоронці кажуть, що жінка у 2015 віддала солідну суму грошей за непритягнення до кримінальної відповідальності рідної людини.

Цього року, 24 травня тернополянка знову прийшла до поліції із черговою заявою про обман. Вона заявила, що близько 1:16 на стаціонарний телефон подзвонив невідомий. Чоловік повідомив, що її зять  затриманий правоохоронцями, а щоб його звільнили і не притягнули до кримінальної відповідальності, потрібні гроші.

Теща погодилася допомогти, назвала адресу, куди можна приїхати по гроші. До під'їзду прийшов чоловік і пенсіонерка віддала йому 200 доларів та 10000 гривень.

Вранці з'ясувала, що зять в безпеці і в поліцію не потрапляв. Правоохоронці розшукують шахрая і вкотре звертаються до людей, не вестися на телефонні дзвінки, в яких повідомляють про небезпеку і вимагають викуп.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео