В п'ятницю ФК «Тернопіль» зіграє останній домашній матч сезону

У п'ятницю, 27 травня, ФК "Тернопіль" проводить останній домашній поєдинок у сезоні. Суперник - МФК "Миколаїв". Початок зустрічі о 17.00.

ФК «Тернопіль» та ФК «Миколаїв» у професійному статусі зустрічалися всього три рази. У двох матчах минулого сезону перемогли тернополяни, а у нинішньому чемпіонаті, в першому колі – миколаївці.

Поєдинок обслуговуватиме арбітр з Черкас Юрій Фощій.

Асистентами арбітра виступлять – Володимир Журибіда (Луцьк), Ігор Дебенко (Івано-Франківськ). 4-й арбітр – Іван Салаш (Калуш). Делегат ФФУ – Валерій Курганов (Олександрія).

Шляхи ФК «Тернопіль» та арбітра з Черкас Юрія Фощія в професійному статусі муніципального клубу пересікалися двічі. Вперше це сталося 20 вересня 2014 року в поєдинку 9-го туру чемпіонату першої ліги, коли муніципали на виїзді зустрічалися з чернівецькою «Буковиною». Той матч наші земляки виграли – 2:1. Зустріч була багатою на червоні та жовті картки. Юрій Фощій показав шість попереджень (два – в пасиві ФК «Тернопіль») та двох гравців вилучив з поля (у тернополян червона карта на рахунку Артура Дорі). Вдруге тернопільська команда і арбітр пересіпнулися у першому турі нинішнього чемпіонату (26 липня 2015 року). В Києві ФК «Тернопіль» поступився «Динамо-2» – 1:2. У тому матчі суддя з Черкас показав шість попереджень (три в пасиві тернополян), а вирішальний гол кияни забили в компенсований час.

fc.ternopil.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео