Команда, підтримана "Агропродсервісом", стала срібним призером (фото)

Як ми вже повідомляли,  в Тернополі розпочався 1-й етап змагань 4-ї Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві "Сила духу".

Спортсмени запекло боролися у семи видах спорту: арм спорті, бомбаскеті, гирьовому спорті, дартсі, настільному тенісі, шашках та шахах.

За підсумками змагань, 2-ге місце посіла команда з Тернопільського відділення (м.Тернопіль та Тернопільський район) Тернопільської виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, яку підтримала компанія "Агропродсервіс".

"Вітаю з перемогою всі команди та осіб, що отримали призові місця в особистому заліку. Такі змагання і учасникам, і організаторам, і партнерам та меценатам показують наскільки важливо підтримувати людей, які зіштовхнулися з фізичними труднощами, але не впали духом", - сказав генеральний директор "Агропродсервісу" Іван Чайківський.

У змаганнях  здобули I місце в тенісі Шмирська О.А, Горинь О.М., в  гирьовому спорті  І місце здобув Боднарчук С.В. Друге місце здобув  в армспорті  Горобець В.А.  За III командне місце з гирьового спорту, кубок отримує  в.о.начальника  відділення  Погорілий М.І. , третє місце у шашках виборов Безкоровайний М.Г. , III місце  в шахах виборов Зайлабутдінов А.Б. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео