25 людей особисто поспілкувалися із керівниками ДФС Тернопілля

Посадові особи територіальних органів Державної фіскальної служби (ДФС) в області від початку року провели 25 особистих прийомів громадян.

Зокрема, начальник Головного управління ДФС в області – двічі, його заступники - 4, інші посадові особи ГУ ДФС в області – 7. Натомість начальники податкових інспекцій провели 4, їхні заступники – 7, інші посадові особи об’єднаної державної податкової інспекції (ОДПІ) – один особистий прийом.

  • Здебільшого жителів нашого краю цікавили питання щодо адміністрування: податку на доходи фізичних осіб (6 звернень), податкової звітності (4) і акцизного податку (3), - кажуть у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

На особистий прийом до посадових осіб органів ДФС області звернулися 16 підприємців, троє безробітних, двоє бухгалтерів, журналіст, директор підприємства, пенсіонер і підприємець, що здійснює незалежну професійну діяльність.

  • За результатом зустрічей громадянам надали 13 усних роз’яснень, причому 12 питань вирішили позитивно, - додають фахівці.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото із відкритих джерел

Довідка. Записатися на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС у Тернопільській області можна за номером телефону (0352) 43-46-33. Ознайомитися із інформацією, хто із керівництва і коли приймає, можна на субсайті Територіальних органів ДФС у Тернопільській області - tr.sfs.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео