Фіскальні органи на Тернопільщині об’єднали

Внаслідок реорганізації на Тернопіллі нині функціонуватимуть лише 4 об’єднаних державних податкових інспекцій (ОДПІ).

Такі зміни відбулися відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.11.2015 року за №892 «Деякі питання територіальних органів Державної фіскальної служби» і наказу Державної фіскальної служби (ДФС) від 24.02.2016 р. за №173 «Про реорганізацію деяких територіальних органів ДФС у Тернопільській області».

Отже, за інформацією Відділу організації роботи Головного управління ДФС у Тернопільській області, у нашій області тепер працюють:

  •  Бучацька об’єднана ДПІ із територією обслуговування - Бережани, Бережанський, Бучацький, Зборівський, Козівський, Монастириський, Підгаєцький, Теребовлянський райони. У складі ОДПІ утворили: Бережанське, Зборівське, Козівське, Монастириське, Підгаєцьке і Теребовлянське відділення;
  •  Кременецька об’єднана ДПІ із територією обслуговування - Кременець, Збаразький, Кременецький, Лановецький, Підволочиський, Шумський райони. У складі ОДПІ утворили Збаразьке, Лановецьке, Підволочиське і Шумське відділення;
  •  Тернопільська об’єднана ДПІ із територією обслуговування – Тернопіль і Тернопільський район;
  • Чортківська об’єднана ДПІ із територією обслуговування - Чортків, Борщівський, Гусятинський, Заліщицький, Чортківський райони. У складі ОДПІ утворили Борщівське, Гусятинське і Заліщицьке відділення.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео